Str. Hrisovului, Nr. 2-4, Parter, Camera 2, Bloc 2, Scara 1, Ap. 88, Sectorul 1, Bucuresti
09 BP
Servicii integrate de Marketing,Media si Publicitate, adaptate funcție de necesitatile clientilor. Campanii de Marketing și Evenimente de succes! Acestea sunt rezultatele pe care 09 BRAND PARTNERS – agenție de publicitate full-service, le oferă clienților săi.
09 BP denumire generica a viselor si dorintelor noastre de a face din marketing cea mai utila unealta a managementului modern, s-a concretizat intr-o agentie de publicitate tanara, dar cu idealuri marete
09 BP inseamna proiecte si actiuni curajoase. Inseamna relatii puternice cu partenerii nostri. Suntem atenţi la detalii. Misiunea noastra este de a transforma rezultatele clientilor intr-un succes public. Ne perfectionam continuu pentru a gasi conceptele care sa va puna in valoare atuurile celor pentru care lucram. Drumul nostru este trasat de valorile pe care ni le-am asumat cand am pornit pe aceasta cale. 
Suntem flexibili cu clientii nostri, urmarind sa implementam cu succes fiecare actiune ce o intreprindem. Iar toate astea le facem masurand aceleasi standarde, de la inceput, pastrand calitatea, lucrand bine, impreuna, in echipa. Fie că vorbim despre canale de comunicare ATL (above the line), BTL (below the line) sau de NEW MEDIA, toate vor fi atent gestionate de către echipa 09 BP, în funcție de profilul consumatorului.
Orice agentie de publicitate poate propune oferte de promovare atractive, dar numai o agentie de publicitate cu adevarat inovatoare poate transforma un business de nisa intr-o afacere cu perspective globale. Doar un spirit anticipativ poate pune in valoare caracteristile tehnice, evidentiind in acelasi timp, calitatile si latura atractiva a oricarui produs sau tip de serviciu.
In opinia noastra, nu exista business care sa nu poata fi promovat, sau brand care sa nu aiba nevoie de promovare, exista doar marketeri incapabili sa evidentieze caracteristicile atractive ale produselor sau serviciilor respective. O agentie de publicitate de viitor se remarca tocmai prin acea calitate a marketerilor de a evidentia punctele forte ale oricarui business si de a crea avantaj competitiv in orice nisa a economiei nationale, continentale sau chiar mondiale.
Putem asadar sa ne numim, cu mandrie, o agentie de marketing, media si publicitate, agentie demna de a sustine eforturile de promovare a unei arii largi de business-uri si branduri.

09 BP nu promite efectul pe care jaratecul il are asupra calului lui Harap-Alb, sau pe care sarutul il are asupra Printului-broscoi. Nu putem crea strategii care, insotite de trei tumbe, sa ne puna pe tava rezultate imediate si permanente. Nu promitem imposibilul – promitem, in schimb, ca eforturile noastre concentrate vor da nastere unor strategii care sa deserveasca nevoile clientilor nostri, care, pe termen lung, sa ofere solutii la evetualele probleme.

09 BP este agentia de publicitate care nu vinde iluzii, care nu promite mai mult decat poate sa ofere, care inoveaza si care se implica in fiecare proiect ca in cele proprii. Astfel, serviciile noastre se contureaza ca unele sincere, transparente, performante si mereu in slujba clientului.

INFO 09BP


Ca urmare a instalării stării de urgență pe teritoriul României, societatea 09BP își suspendă activitatea pentru o perioadă de 30 zile cu posibilitate de prelungire, în funcție de hotărârile autorităților. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Va mulțumim!

09 bp , brand partners , romania , bucuresti , timisoara , servicii , marketing , media , publicitate , campanii , evenimente , agentie de publicitate , full service , consultanta online , promovare , optimizare , rapoarte , statistici , expozitii , servicii btl , hostess , promoteri , sampling , voice over , figuratii , targuri